Keittiöremontin suunnittelu

Huippulaatua maalarimestarin 30 vuoden kokemuksella!

Teemme vanhojen ja uusien huonekalujen maalaus- ja lakkaustöitä nykyaikaisesti ruiskumaalaten.

Värin saa valita ammattilaisen värikartasta, myös kiiltoasteita on useita. Puolihimmeä, puolikiiltävä, kiiltävä ja täyskiiltävää on saatavilla.

Pohjatöiden teot, kittaukset, hionnat, korjaukset, sekä vetimen reikien paikkaukset onnistuvat helposti.

Ole hyvä ja ota yhteyttä jos jokin asia mietityttää!

  • Huonekalujen maalaus
  • Kalusteovien maalaus
  • Väliovien maalaus
  • Listojen ja karmien maalaus
  • Porrasaskelmien lakkaus- ja maalaustyöt
  • Erilaisten yksittäiskappaleiden maalaustyöt pintamateriaalista riippumatta (puu, metalli ja vaikka lasikuitu)

Voimme tarpeen vaatiessa noutaa sekä toimittaa valmiit maalattavat tuotteesi sopimuksen mukaan.

RUISKUMAALAUS ON EKOLOGINEN TAPA UUDISTAA HUONEKALUJA.

OVIEN JA LAATIKOSTOJEN RUISKUMAALAUS

Kaapinovien ruiskumaalaus on edullisin vaihtoehto saada uutta ilmettä keittiölle. Ruiskumaalaus antaa uuden elämän vanhoille oville ja kalusteille.

Ovet käytetään maalaamolla, jossa tehdään pohjatyöt ja maalaus. Värin saa valita ammattilaisen värikartasta, myös kiiltoasteita on useita. Puolihimmeä, puolikiiltävä, kiiltävä ja täyskiiltävää on saatavilla. Pohjatöiden teot, korjaukset, sekä vetimen reikien kittaukset onnistuvat helposti.

Tarjoamme samalla välitilaratkaisuja, työtasoja, vetimiä, altaita/hanoja, mekanismeja, sekä valaisimia.

Keittiön kalusteovien ruiskumaalaus on ekologinen tapa uudistaa keittiötä. Vanhat työtasot ja muut uudistuksessa syntyvät jätteet kierrätetään vastuullisesti.

Ota yhteyttä, niin myyntiedustaja tulee suunnittelemaan Teille unelmien keittiön veloituksetta!

OVIEN JA LAATIKOSTOJEN VAIHTO

Keittiön ovien vaihto on erinomainen vaihtoehto keittiöremontille. Ovien vaihdon jälkeen keittiö on lähes uudenveroinen, eikä hinta päätä huimaa!

Keittiön ovien uusiminen kokonaan on hyvä vaihtoehto silloin, kun vanhojen ovien malli ei miellytä tai ovet ovat päässeet niin heikkoon kuntoon, että edes ruiskumaalaus ei auta. Keittiön ovien vaihdon yhteydessä uusitaan aina myös saranat ja vetimet.

Panostamme laatuun. Käytämme vain suomalaisia mdf-, melamiini- ja puuovia. Ovimalleja on runsaasti, joten kaikille löytyy varmasti oma suosikki.

Ota yhteyttä, niin myyntiedustaja tulee suunnittelemaan Teille unelmien keittiön!

KEITTIÖN VAIHTO KOKONAAN UUTEEN KEITTIÖÖN

Laatu on ollut meille aina kunnia-asia ja siitä meidät myös tunnetaan. Laatu näkyy pitkäikäisissä ja kestävissä tuotteissamme, jotka valmistetaan korkealuokkaisista ja luotettavista lähteistä olevista materiaaleista, ympäristöä kunnioittaen. PS Designilta tilattu keittiö on aina turvallinen valinta. Se on mitattu ja suunniteltu aina huolellisesti. Kaikki keittiöön tilatut oheistuotteet toimitetaan kalusteiden valmistumisen aikana Sinun keittiöllesi varattuun tilaan. Näin varmistumme, että asennus voi alkaa sovitulla hetkellä ja kaikki tarvittava on mukana.